fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRadovanović reizabran u Odbor revizora Foruma AIC

Radovanović reizabran u Odbor revizora Foruma AIC

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Generalni sekretar Privredne komore (PKCG), Pavle D. Radovanović, reizabran je za člana Odbora revizora Foruma komora Jadransko-jonske regije (AIC), za mandatni period od ove do 2023. godine.

Iz PKCG je saopšteno da je to odlučeno 25. septembra tokom online sjednice Upravnog odbora Foruma komora Jadransko-jonske regije.

„Radovanović je u to tijelo prvi put imenovan 2016. godine, što je rezultat proaktivnog stava PKCG u aktivnostima koje sprovodi ova, za našu državu, strateško-ekonomski izuzetno važna makro-regija“, navodi se u saopštenju PKCG.

Pored Radovanovića, u Odboru revizora Foruma AIC biće Antonio Akvaroli iz Italije, kao predsjednik, Đorđo Rampolas iz Grčke, kao član, te Josipa Topić, iz Bosne i Hercegovine, kao zamjenski član.

Tokom sastanka, koji je vodio predsjednik Foruma AIC Gino Sabatini, dogovoreno je da naredni forum EU strategije za Jadransko-jonsku regiju (EUSAIR) bude održan online 19. i 20. novembra.

Razmotrene su informacije o Beogradskoj deklaraciji, slovenačkom predsjedavanju Forumom, koordinaciji sa Jadransko-jonskom inicijativom za pristupanje Gospodarske komore Slovenije Forumu, te novosti o projektima i aktivnostima.

Najčitanije