10 C
Podgorica
October 22, 2020.
Naslovnica MINA Business Račun moguće platiti online i bez provizije

Račun moguće platiti online i bez provizije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da račune plate online i bez provizije, putem aplikacije Moj Telenor.

Plaćanje se obavlja brzo i jednostavno, tako što se u aplikaciji Moj Telenor izabere opcija plaćanja ukupnog duga ili željenog iznosa. Takođe, potrebno je da korisnik unese i e-mail adresu za dostavu potvrde o plaćanju.

“Prilikom prvog plaćanja moguće je sačuvati podatke o platnoj kartici, kako bi se naredna plaćanja obavljala još brže i efikasnije. Telenor vodi računa o zaštiti privatnosti svojih korisnika, pa su lični podaci, kao i informacije o platnim karticama, zaštićeni u skladu sa najstrožim sigurnosnim standardima”, navodi se u saopštenju.

Mogućnost online plaćanja na raspolaganju je svim postpejd korisnicima, građanima i preduzećima, koji sami snose troškove svojih računa.

“Osim online plaćanja, aplikacija Moj Telenor korisnicima omogućava uvid u stanje na računu u realnom vremenu, informacije o preostaloj količini interneta, kao i aktivaciju aktuelnih dodataka i naprednih digitalnih servisa iz bogate Telenorove ponude”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Budućnost slavila protiv Ulma

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici njemački Ulm 73:68,...