fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrijave na CO-creation program do 18. oktobra

Prijave na CO-creation program do 18. oktobra

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Asocijacja za demokratski prosperitet (ADP) Zid pozvala je sve zainteresovane da se do 18. oktobra prijave na CO-creation program koji pruža podršku osobama iz kreativnog sektora i start up-ovima da razviju biznis ideje.

Prijave za učešće u programu mogu se slati na [email protected] koristeći aplikacionu formu koja se nalazi na linku https://forms.gle/ggoAah5dFfjmUfybA.

Iz ADP Zid-a su kazali da je CO-creation programme osmišljen kao poseban način podrške kreativnim ljudima i start up-ovima koji imaju interesovanje da razviju određene poslovne ideje, a treba im podrška, savjeti, ili asistencija.

“Za prijavu se može imati, ali i ne mora, biznis ideja ili proizvod, jer je proces takav da će sve prijavljene usmjeriti na izazov i potrebe u skladu sa njihovim vještinama i znanjem”, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani mogu aplicirati kao tim, već pokrenuti start-up, ali i kao individua.

Program se sastoji iz nekoliko segmenata, a učesnici će imati na raspolaganju podršku mentora, prostorije i opremu kreativnog centra. Kao rezultat čitave obuke biće izrađen biznis plan spreman za realizaciju poslovne ideje.

“Svim zainteresovanim učesnicima Creative centar će pomoći u povezivnju i plasmanu proizvoda ka kompanijama u zemlji i regionu”, dodaje se u saopštenju.

Najkvalitetniji poslovni modeli i ideje, odabrani i razrađeni u toku trajanja programa, biće predstavljeni na finalnoj konferenciji projekta pod nazivom Razvoj prekogranične mreže kreativne industrije – CREATIVE@CBC u Prijedoru.

Projekat CREATIVE@CBC sprovodi Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD, u saradnji sa partnerskim organizacijama – Razvojnom agencijom Sisačko-Moslavačke županije SI-MO-RA i ADP Zid-om.

Glavni cilj projekta CREATIVE@CBC je stvaranje povoljnog okruženja za razvoj kreativne industrije i međusektorsko povezivanje sa IT, kulturnim i tradicionalnim industrijama.

Projekat CREATIVE@CBC je sufinansiran sredstvima EFRR i IPA II fondova Evropske unije (EU).

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...