fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPodrška Glavnog grada najkreativnijim proizvođačima

Podrška Glavnog grada najkreativnijim proizvođačima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad Podgorica objavio je danas drugi konkurs za učešće u programu podrške kreativnom preduzetništvu, u okviru kojeg će u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist i ove godine odabrati 12 najkreativnijih proizvođača.

Iz PG Biroa je saopšteno da podrška dobitnicima na konkursu podrazumijeva sredstva iz budžeta Glavnog grada u iznosu od dvije hiljade EUR, mjesec besplatan centralni štand u šoping molu Delta City, gdje će plasirati i prodavati svoje proizvode, kao i strategiju za marketing i dodatnu promociju, koju će im pružiti firma Strategist.

Prijave se mogu podnositi do 27. novembra, a proglašenje pobjednika biće u sedmici od 7. do 11. decembra, na sajtu Glavnog grada, Delta City-ja i Strategista i putem maila pobjednicima, kao i na društvenim mrežama.

Projekat se realizuje u periodu od 15. januara do 31. decembra.

Glavni grad je u ovoj godini za podsticaj preduzetništva opredijelio 224 hiljade EUR, tako da je pored tog konkursa, za podršku ženskom preduzetništvu izdvojeno 40 hiljada EUR, za preduzetnike u Staroj varoši 50 hiljada EUR, a za kredite za preduzetnike 30 hiljada EUR.

Prije nekoliko dana raspisan je i konkurs za podršku podgoričkim ugostiteljima od 80 hiljada EUR.

Najčitanije