fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočinje peti ciklus programa Coca-Cola podrška mladima

Počinje peti ciklus programa Coca-Cola podrška mladima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Najveći neformalni program obuke za mlade u Crnoj Gori, Coca-Cola podrška mladima, kroz koji je do sada prošlo blizu 900 mladih ljudi, biće organizovan i ove godine, peti put zaredom.

Iz kompanije Coca-Cola HBC su saopštili da će se ovogodišnji ciklus, kao i prethodni, realizovati u online formatu.

“Vještine koje često nedostaju mladima za dobijanje prvog posla ili pokretanje svog biznisa, obuhvaćene su kroz osam video modula, u kojima svoje znanje i iskustvo dijele predavači koji su izuzetno uspješni u svojim oblastima djelovanja”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su dodali da će mladi zahvaljujući bogatom sadržaju programa moći da se osnaže novim znanjima, kako bi se kasnije što bolje snašli na prvom poslu, dodatno napredovali u karijeri ili pokrenuli sopstveni biznis.

Program pod sloganom Osnaži se znanjem zvanično počinje danas predavanjem na sajtu Coca-Cola podrška mladima.

Pristup tom i narednim sadržajima biće moguć uz obaveznu registraciju, a zainteresovani se mogu prijaviti preko linka: https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/.

“Učesnici će, u okviru programa, moći da uče o vještinama poslovne komunikacije, kako da napišu CV i pripreme se za razgovor za posao, kako da se istaknu na LinkedIn mreži, da osmisle plan ličnog razvoja, efikasno koriste vrijeme i napišu biznis plan. Upoznaće se i sa osnovnim računovodstvenim pojmovima, naučiti kako da napišu i upravljaju projektom, kao i kako da pregovaraju”, navodi se u saopštenju.

Među predavačima su master komunikologije, Jelena Marković, osnivačica agencije Minuta do posla, Bojana Perović, direktorica Koučing tima, Milena Nikolić i osnivač OKTA centra za psihološko savjetovanje, Žarko Ivanović.

Oni će govoriti o takozvanim “mekim vještinama”, važnim za lični i profesionalni razvoj.

Pored njih, tu su i Miloš Vuković, osnivač kompanije Fidelity Consulting, Maja Aleksić poznatija na Instagramu kao Računovotkinja, Darko Nenadović menadžer za glavne kupce u kompaniji Coca Cola HBC i Aleksandar Janičić, menadžer za upravljanje projektima u Tehnopolisu.

Teme koje će oni obraditi usmjerene su na razvoj biznis vještina.

Program je namijenjem nezaposlenim mladim ljudima koji žele da steknu nova znanja i vještine. Svi programi su besplatni za mlade koji se registruju na platformu Coca-Cola podrška mladima.

Pored video sadržaja, sve polaznike programa očekuju i mentorske sesije, a po završetku se dobija i potvrda o učešću, koju izdaje kompanija Coca-Cola HBC.

Najčitanije