fbpx
NaslovnicaCovid19Penzioneri da se uzdrže od posjeta Fondu PIO

Penzioneri da se uzdrže od posjeta Fondu PIO

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Fond penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) apelovao je na penzionere da se uzdrže od dolazaka u prostorije Fonda, osim u slučajevima prijeke potrebe, a da se za sve informacije obrate telefonom ili mejlom.

Direktor Fonda PIO Dušan Perović je, shodno preporukama Vlade za sprovođenje privremenih mjera za sprječavanje infekcije izazvane novim koronavirusom, a u cilju zaštite penzionera, donio privremene mjere.

Privremene mjere, kako se navodi na sajtu Fonda, podrazumijevaju da se radno vrijeme za rad sa strankama privremeno ograničava na period od osam do 11 sati svakog radnog dana, uz poseban režim ulaska u prostorije.

“Ulazak će biti naizmjeničan, o čemu će voditi računa ovlašćeni službenici Fonda”, navodi se u saopštenju.

Sve potrebne informacije korisnici i osiguranici mogu dobiti na brojeve telefona ili mejl adrese ovlašćenih službenika. Te kontakte svi zainteresovani mogu pronaći na sajtu Fonda.

“Privremeno se obustavlja rad u kancelarijama područnih jedinica Kolašin, Danilovgrad i Mojkovac. Korisnici mogu dobiti sve potrebne informacije u nadležnim područnim jedinicama”, navodi se u saopštenju.

Takođe, privremeno se obustavlja medicinsko vještačenje u Sektoru za medicinsko vještačenje – prvostepena invalidska komisija.

Korisnici i osiguranici biće blagovremeno obaviješteni o novom rasporedu vještačenja.

Najčitanije