fbpx
Naslovnica MINA Business Omogućili reciklažu starih telefona

Omogućili reciklažu starih telefona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor svim korisnicima omogućava reciklažu starih telefona, bez obzira na to koju mrežu koriste, kao i popust prilikom zamjene starog za novi.

„Telenor, u okviru strategije društveno-odgovornog poslovanja, nastavlja sa brojnim inicijativama koje za cilj imaju zaštitu životne sredine i obezbjeđivanje najboljeg korisničkog iskustva, a korisnicima pomaže da uređaj koji više ne koriste odlože na bezbjedan i ekološki prihvatljiv način“, saopštili su predstavnici kompanije.

Oni su objasnili da korisnici mogu da zamijene stari uređaj za vaučer sa minimalnim zagarantovanim iznosom od deset EUR u svim Telenorovim prodavnicama. Vaučer se može iskoristiti kao popust prilikom kupovine novog telefona ili dodatne opreme.

„Reciklaža predstavlja jedan od sastavnih elemenata poslovanja Telenora, koji brine o odlaganju i recikliranju telekomunikacione opreme i elektronskih uređaja, o čemu svjedoči podatak da je u prošloj godini reciklirano čak 638 kilograma elektronskog i električnog otpada“, navodi se u saopštenju.

Proces reciklaže telefona, kako je objašnjeno, ima za cilj da pruži kontinuirani doprinos u rješavanju rastućeg problema elektronskog otpada koji utiče na zagađenje životne sredine, kao i podizanje ekološke svijesti na još viši nivo.

Najčitanije