fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovo radno vrijeme filijala Erste banke

Novo radno vrijeme filijala Erste banke

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Radno vrijeme svih filijala Erste banke, u skladu sa preventivnim mjerama zaštite, od danas je od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, dok subotom neće raditi.

“Prateći situaciju i primjenjujući aktuelne mjere nadležnih institucija u cilju smanjenja širenja novog koronavirusa, sporovodimo mjere kako bismo umanjili zdravstvene rizike za naše zaposlene i klijente”, navodi se u saopštenju.

Iz Erste banke su, kako bi se smanjila mogućnost širenja koronavirusa, savjetovali klijentima da se pridržavaju preporuka i savjeta i da sve aktivnosti koje mogu, obavljaju elektronskim kanalima ili telefonom.

“Servisima elektronskog bankarstva NetBanking i mBanking možete plaćati obaveze, uplatiti novac na postojeće štedne račune, aktivirati trajni nalog ili nalog direktnog zaduženja, provjeriti stanje i promet na svim računima u banci”, navodi se u saopštenju.

Za opšte informacije o kreditima i drugim uslugama banke, instrukcijama za plaćanja iz inostranstva, klijenti mogu posjetiti internet stranicu www.erstebank.me ili pošalju poruku preko Erste chata, Skype-a, ili mejl na [email protected].

“Zatražite online otvaranje računa i aktivaciju elektronskih servisa, putem forme na internet stranici zakažite termin dolaska u banku, ako je dolazak neophodan. Za kontakt s operaterom pozovite 19991. U aktuelnom trenutku preporučljivo je da umjesto gotovog novca koristite platne kartice”, dodaje se u saopštenju.

Iz Erste banke su zamolili klijente da se pridržavaju preporuka ukoliko je posjeta filijali neophodna.

“Izbjegavajte gužve. Kao mjera predostrožnosti, u filijali može istovremeno boraviti ograničen broj klijenata. Molimo vas da sačekate ispred dok ne dođe red na vas, na bezbjednoj daljini od drugih ljudi od jednog do dva metra”, navodi se u saopštenju.

Iz banke su kazali klijentima da koriste dezinficijens, pri čemu su u svim filijalama postavljena sredstva za dezinfekciju na ulazima u filijalu.

“U filijali održavajte razdaljinu u odnosu na zaposlene banke i ostale klijente. Ukoliko ste prehlađeni ili bolesni, molimo vas da odložite posjetu filijali za neki drugi dan”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije