fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMoguća kašnjenja u dostavi računa

Moguća kašnjenja u dostavi računa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Epidemija koronavirusa uslovila je brojna odsustva operatera, poštara i dostavljača, pa su moguća kašnjenja u dostavi računa, saopšteno je iz Pošte Crne Gore.

“Zaposleni, posebno poštari, dostavljači i šalterski radnici Pošte, su na prvoj liniji udara. I pored činjenice da Pošta, kao ozbiljna kompanija, preduzima sve mjere zaštite svojih zaposlenih, veliki je broj onih koji su pozitivni na koronavirus”, navodi se u saopštenju.

Razlog je, kako su kazali, upravo taj, što zaposleni Pošte, bez obzira na okolnosti, moraju biti prisutni i dostupni svim građanima u svakom gradu i selu Crne Gore.

“Pošta obezbjeđuje zamjene kolega koji su na odsustvu, ali specifičnost poštanske tehnologije i vrijeme koje je potrebno poštarima za upoznavanje rejona ipak se odražavaju na brzinu dostave”, rekli su iz Pošte.

Iz Pošte su još jednom zamolili sve korisnike za razumijevanje i uvažavanje razloga eventualnog kašnjenja u dostavi računa, jer je riječ o vanrednim okolnostima.

“Menadžment ulaže napore da u budućem periodu Poštu učini modernijom i bržom kompanijom koja nudi kvalitetniju uslugu”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije