fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLjiljanić: Ova godina rekordna za hotel Regent Porto Montenegro

Ljiljanić: Ova godina rekordna za hotel Regent Porto Montenegro

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Posjeta hotelu Regent Porto Montenegro bila je rekordna i premašila je očekivanja menadžmenta, kazala je PR hotela Elena Ljiljanić.

“Mi smo očekivali dobru sezonu i popunjenost hotela tokom sezona, ali je ona premašila naša očekivanja”, rekla je Ljiljanić.

Poslovna godina, kako je navela, premašila je njihove analize, što im daje osnov da vjeruju da će i u narednoj godini ostvariti dobar poslovni rezultat, prenosi agencija CGNews.

“Mi smo već u fazi pripreme za predstojeću sezonu. Hotel svoju ponudu predstavlja na brojnim sajmovima širom svijeta. Na DWP sajmu za vjenčanja dobili smo priznanje za najbolju destinaciju za vjenčanja u jugoistočnoj Evropi. Ponudu smo predstavili i na sajmu u Kanu kao i na brojnim virtuozo sajmovima” dodala je Ljiljanić.

Pored promotivnih, u toku su i aktivnosti na zapošljavanju novog osoblja u hotelu.

“Ovo je i otvoren poziv svima kojima je hotelijerstvo i turizam izbor zanimanja da iskoriste priliku i pridruže se timu hotela Regent” poručila je Ljiljanić.

Pandemija koronavirusa promijenila je način na koji gosti bukiraju i koncipiraju odmor. Shodno tome i hotelijeri su morali da se prilagode tome.

“Zabilježili smo veliki porast broja gostiju iz Regiona, kao i Ukrajine i Kazakstana, ali i sa tržišta Indije. Poljsko tržište vidimo kao tržište sa velikim potencijalom, kao i tržišta sa njemačkim govornim područjem”, dodala je Ljiljanić.

Ona je navela da ključnu ulogu u strukturi gostiju ipak ima avio-povezanost, ali da se raduju povratku američkog tržišta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Gutić: Glasanje u PSSE jasan zaokret u spoljnoj politici

Podgorica, (MINA) – Glas predstavnice vladajuće većine u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Maje...