fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeKreće rekonstrukcija i izgradnja novog dijela hotela Mediteran

Kreće rekonstrukcija i izgradnja novog dijela hotela Mediteran

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Američki investitor porijeklom iz Ulcinja, Isa Bećović, upoznao je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa planiranom investicijom rekonstrukcije i izgradnje novog dijela hotela Mediteran u Ulcinju, vrijednom između 15 i 20 miliona EUR.

Bećović, koji je izvršni direktor Becovic Menagment Group i vlasnik hotela Mediteran u Ulcinju, naveo je na sastanku sa Abazovićem da mu je žao što do sada nije realizovana pomenuta investicija zbog određenih administrativnih problema.

Bećović je Abazovića upoznao sa biznis planom hotela Mediteran i kazao da Becovic Menagment Group ima ambiciju da hotel Mediteran dostigne četiri plus standard.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, kazao da su svi investitori koji žele fer biznis u Crnoj Gori više nego dobrodošli.

“Naša ambicija je da se u Crnoj Gori grade hoteli visoke kategorije i da se time unaprijedi ukupni imidž destinacije. Drago mi je da sam dobio garancije od gospodina Bećovića da će se kroz tri godine u Ulcinju realizovati investicija vrijedna više od 15 miliona EUR, koja ranije nije mogla da se ostvari“, naveo je Abazović.

On je saopštio da će nakon određenih problema koji su u prethodnom periodu pratili investicije biti otklonjene smetnje i da je načelno dogovoreno da se sa rekonstrukcijom i izgradnjom novog dijela hotela Mediteran krene nakon završetka ljetnje turističke sezone.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije