fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDemokratska Crna Gora podržava Evropu sad

Demokratska Crna Gora podržava Evropu sad

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Demokratska Crna Gora podržava reforme i Evropu sad, jer je na korist građanima, saopšteno je iz te partije.

Iz Demokrata su reagovali na izjavu potpredsjednika Građanskog pokreta URA, Gorana Đurovića, koji je, kako tvrde, arogantno i neistinito saopštio da je jedino ta partija od starta podržavala projekat ekonomskih reformi.

„Koliko je to istinito cijela Crna Gora je imala priliku da čuje u emisiji Akcenti na RTCG, kako ga demantuje ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović, jasno i glasno rekavši da su Evropu sad podržavale i Demokrate, kao i da je aktuelna Vlada od početka imala snažnu i iskrenu podršku Demokrata. Ali, to ne smeta Đuroviću da silom na sramotu nastavi da širi neistine“, navodi se u reagovanju.

Iz Demokrata su saopštili da i dalje stoje i podržavaju reforme i Evropu sad.

„Đurović sa interesnom grupacijom zvanom URA prekraja izbornu volju i pravi paktove sa onima koji su glasali protiv budžeta, veće minimalne zarade, većih plata za sve zaposlene, većih penzija, dječijih dodataka, besplatnih udžbenika“, rekli su iz Demokrata.

Oni su kazali da više od pola godine crnogorska javnost sluša kako se hvale i kako od URA pokušavaju napraviti ono što ona nije, očajnički pokušavajući da zasluge za pobjedu nad bivšim režimom pripišu samo sebi.

“A šta je sa građanima koji su bili borci protiv tog režima, i u onom periodu kad je Pajović izdao? Koje zasluge imaju oni građani koje je bivši režim pritiskao, tukao, hapsio, prisluškivao i otpuštao? Isti onaj režim sa kojim Đurović i URA sada spremaju neviđenu i normalnom čovjeku nepojmljivu izdaju”, pitali su iz Demokratske Crne Gore.

Svaki građanin, kako su naveli, danas treba da se zamisli i zapita.

“Ako su spremni da ovako javno drsko lažu i da budu demantovani pred cijelom javnošću, na šta su spremni, čime se bave i kakva su iznenađenja pripremili Crnoj Gori u onim sferama djelovanja i dogovora koje se odvijaju daleko od očiju javnost“, zaključuje se u reagovanju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije