fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZimski red letjenja Montenegro Airlinesa

Zimski red letjenja Montenegro Airlinesa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Zimski red letjenja nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines (MA) počinje u nedjelju i važiće do 28. marta naredne godine.

„MA planira da tokom predstojećeg zimskog perioda poveća broj letova u odnosu na prošlu godinu i to u dijelu uvođenja dvije dodatne rotacije za Ljubljanu, ponedjeljkom i četvrtkom“, navodi se u saopštenju.

Što se tiče ostalih redovnih avionskih linija ka kojima saobraća MA tokom cijele godine, neće biti značajnijih izmjena, ako se izuzme period oko novogodišnjih i božićnih praznika kada se zbog povećane potražnje uvode dodatne rotacije.

“MA će tokom zimske sezone i dalje imati direktne letove do Beograda, Beča, Ljubljane, Moskve, Rima, Frankfurta, Pariza i Ciriha”, precizirali su iz avio-kompanije.

Iz Podgorice za Beograd letovi će se, kako se dodaje, obavljati dva puta dnevno svim danima, osim petkom kada se saobraća tri puta. Iz Tivta za Beograd avioni MA će letjeti jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta.

„Sa glavnim gradom Austrije Crna Gora će biti svakodnevno povezana, a Italije svim danima osim ponedjeljkom čemu doprinosi saradnja sa kod-šer partnerima kompanijama Austrian Airlines i Alitalia“, navodi se u saopštenju.

Avioni MA će saobraćati i dva puta sedmično za Frankfurt, Pariz i Moskvu uz uvođenje dodatnih letova u periodu od sredine decembra do sredine januara naredne.

“Ka Cirihu će MA saobraćati tri puta sedmično, odnosno srijedom, petkom i nedjeljom, a tokom zimske sezone obavljaće se i ugovorene serije čarter letova ka Bariju i Napulju”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...