fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZa manje od dva mjeseca deset hiljada korisnika MagentaTV

Za manje od dva mjeseca deset hiljada korisnika MagentaTV

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – MagentaTV, napredna TV platforma Crnogorskog Telekoma, dobila je desethiljaditog korisnika, saopštili su iz te kompanije.

Telekom je MagentaTV lansirao u septembru ove godine i za manje od dva mjeseca privukao deset hiljada korisnika da pređu na platformu koja u portfoliju usluga Telekoma nakon deceniju i po mijenja Extra TV.

Menadžer službe za multimedijalne sadržaje u Crnogorskom Telekomu, Marjan Popović, kazao je da im je izuzetno drago što su za tako kratko vrijeme u deset hiljada domaćinstava donijeli bolji kvalitet slike, smart TV funkcionalnosti, vrhunske mobilne aplikacije i sveukupno boje korisničko iskustvo, što povrđuje i ogromno interesovanje korisnika.

MagentaTV je na tržište donijela brojne novitete koji uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad na svim kanalima, zatim preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka i gledanje televizije na svakom ekranu – mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u.

Osim toga, MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije, a televizijski program, osim preko MagentaTV box-a, može se gledati i na MagentaTV aplikaciji za mobilni telefon ili tablet i preko sajta www.magentatv.me

Menadžer MagentaTV projekta, Jelena Banović, kazala je da se uz MagentaTV, sem gledanja televizije, možete gledati YouTube, instalirati aplikacije i video igre, prebaciti slika sa telefona ili računara i imati mnoge drugih mogućnosti koje korisnici tek otkrivaju.

„Tek smo na počektu puta nove MagentaTV platforme, pa korisnike u narednom periodu očekuju nove funkcionanosti i prijatna iznenađenja“, rekla je Banović.

Instalacija MagentaTV je veoma jednostavna i traje samo nekoliko minuta, a da bi se prijavili za prelazak na ovu platformu, ili odabrali neki od paketa iz ponude Telekoma, potrebno je posjetiti stranicu https://telekom.me/privatni-korisnici/magentatv

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...