fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVožnja prvom dionicom najkasnije u maju

Vožnja prvom dionicom najkasnije u maju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dionica auto-puta Bar -Boljare, od Podgorice do Mateševa, trebalo bi da bude puštena u saobraćaj najkasnije u maju, saopštio je izvršni direktor Monteputa, Milan Ljiljanić.

On je za portal RTCG kazao da ranije rukovodstvo Monteputa nije na vrijeme preduzelo aktivnosti na nabavci opreme neophodne za adekvatno održavanje i obezbjeđivanje auto-puta.

“Sprovodimo pregovore i aktivnosti na obezbjeđivanju neophodnih uslova potrebnih za realizaciju nastavka auto-puta. Ovdje mislim na dionice Mateševo – Andrijevica i Andrijevica-Berane- Boljare”, rekao je Ljiljanić.

On je dodao da prethodno rukovodstvo Monteputa nije na vrijeme preduzelo aktivnosti na nabavci opreme neophodne za adekvatno održavanje i obezbjeđivanje auto-puta.

“Tu mislim na opremanje vatrogasne i službe zimskog održavanja auto-puta. Novo rukovodstvo je za nabavku navedene opreme započeo postupke javnih nabavki, a jedan broj tendera je u pripremi”, objasnio je Ljiljanić.

On je saopštio da su svi veći propusti i greške već do sada otkriveni s obzirom na to da je auto-put u završnoj fazi.

“Postoji manji broj sitnih propusta i grešaka koje su normalne za ovakav objekat i koje prevazilazimo. Želim da naglasim da je objekat kao cjelina impresivan i kvalitetan”, naveo je Ljiljanić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog...