fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVlada do petka da dostavi tražene informacije

Vlada do petka da dostavi tražene informacije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević, tražio je od premijera Zdravka Krivokapića da mu Vlada do petka dostavi nekoliko važnih informacija o polaznim osnovama za emisiju obveznica, kao i još neka dokumenta, u cilju pripreme za sastanak u subotu.

Konjević je u dopisu Krivokapiću tražio da mu nadležne službe Vlade do petka dostave nekoliko važnih informacija o polaznim osnovama za emisiju obveznica, fonografski zapis sa sjednice Vlade od 7. decembra, kao i zapisnik sa te sjednice.

Iz SDP-a je saopšteno da je Konjević od Krivokapića tražio i ugovor koji je potpisan sa pravnom kućom Linkalters, kao i informaciju na kojoj ga je sjednici Vlada razmatrala i dala saglasnost za njegovo potpisivanje.

Konjević je tražio i proceduru izbora i zakonski osnov na osnovu kojeg je ta pravna kuća izabrana za posao emitovanja državnih obveznica.

“Vjerujem da tražene informacije možete dostaviti do petka, u cilju pripreme za naš sastanak koji ste zakazali za subotu u deset sati”, naveo je Konjević u dopisu.

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...