fbpx
NaslovnicaMINA BusinessValorizacija potencijala lokalnih zajednica put ka bržem razvijanju privrede

Valorizacija potencijala lokalnih zajednica put ka bržem razvijanju privrede

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska komercijalna banka (CKB) nastoji da pruži potrebnu podršku valorizaciji potencijala lokalnih zajednica, jer je to put ka bržem i ravnomjernom razvijanju crnogorske privrede i društva, kazao je glavni izvršni direktor CKB-a, Tamaš Kamaraši.

Na sastanku Kamarašija i predsjednice Opštine Danilovgrad Zorice Kovačević dogovoreno je da će CKB, početkom naredne godine, organizovati susret sa privrednicima sa teritorije te opštine prilikom kojeg će im biti predočeni različiti vidovi podrške privredi koje ta banka nudi.

Kamaraši je istakao je da u toj banci nastoje da pruže potrebnu podršku valorizaciji potencijala lokalnih zajednica, jer je to put ka bržem i ravnomjernom razvijanju crnogorske privrede i društva, prenosi PR centar.

“Upravo je današnji sastanak sa gospođom Kovačević i njenim saradnicima bio prilika da se bliže upoznamo sa projektima koji se realizuju u Danilovgradu i razmotrimo mogućnosti naše buduće saradnje sa ciljem daljeg napretka te opštine i svih njenih građana“, rekao je Kamaraši.

Nakon održanog sastanka, Kovačević i Kamaraši otvorili su novu filijalu CKB-a u Danilovgradu.

Kamaraši je tom prilikom poručio da građani Danilovgrada, u susret Danu opštine, dobijaju mjesto za savremeno i brzo obavljanje različitih vrsta bankarskih poslova uz asistenciju stručnih i posvećenih članova CKB tima.

Kovačević je zahvalila CKB-u što je baš u danima praznika Opštine organizovano otvaranje nove i savremene poslovnice, na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata CKB-a, ali i svih građana Danilovgrada.

„Na sastanku je dogovoreno da CKB početkom naredne godine organizuje prezentaciju za privredni sektor u našoj opštini i upoznaju ih sa ponudom banke kako bi oni mogli pronaći najbolje moguće rješenje za dalji razvoj i napredak njihovih kompanija.“, navela je Kovačević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Borusija u finalu Lige šampiona

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda plasirali su se u finale Lige evropskih...