fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUlcinj nova vodeća destinacija Crne Gore

Ulcinj nova vodeća destinacija Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ulcinj, sa svim potencijalima, može i mora biti nova vodeća turistička destinacija Crne Gore, na ponos cijele države, saopštio je potpredsjednik Skupštine, Boris Pejović.

On je u ime Skupštine i u svoje, predsjedniku Opštine Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine opštine Ardijanu Mavriću, kao i svim građankama i građanima Ulcinja uputio iskrene čestitke povodom obilježavanja 6. aprila – Dana opštine Ulcinj.

„Vaša opština je primjer međusobnog poštovanja, uvažavanja različitosti i skladnog suživota brojnih etničkih i vjerskih zajednica, što predstavlja sve ono čime se crnogorsko društvo ponosi“, kazao je Pejović.

On je naveo da je istovremeno, Ulcinj simbol bogate kulturne baštine i kroz brojne priče o samom gradu i njegovim stanovnicima čuva duh slavne prošlosti.

„Kako tada, tako i danas, Ulcinj je prepoznat kao mjesto susreta brojnih kultura – tradicije lokalnog mediteranskog stanovništva i svih onih koji u Ulcinj dolaze kako bi (p)osjetili ljepote Starog Grada, Velike plaže, Ade Bojane ili Valdanosa“, rekao je Pejović.

On je ocijenio da valorizacija resursa Ulcinja mora biti prioritet kako državne, tako i lokalne vlasti.

„U Skupštini Crne Gore, imaćete pouzdanog partnera u tom poduhvatu. U to ime, još jednom upućujem čestitke povodom Dana opštine, uz nadu da ćemo u godinama koje dolaze nastaviti da zajednički radimo na kontinuiranom poboljšanju uslova života i prosperitetu vaše zajednice“, zaključio je Pejović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...