fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUlcinj ima predispozicije da bude centar cjelogodišnjeg turizma

Ulcinj ima predispozicije da bude centar cjelogodišnjeg turizma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ulcinj je grad neizmjernih prirodnih ljepota i ima sve predispozicije da bude centar održivog, cjelogodišnjeg turizma, naročito sa daljom valorizacijom Velike plaže, ocijenio je premijer Dritan Abazović.

On je čestitao Dan Opštine Ulcinj, napominjući da je siguran u dalji progres grada.

“Raduje što smo udruženim snagama preduzeli aktivnosti kako bi sačuvali strateški važne opštinske i državne resurse, kao što su Solana, Valdanos i Ada, ali i iznikli iz pepela nekadašnje simbole grada, hotele Jadran, Galeb i Mediteran. Time smo, vjerujem, pokazali da su Crna Gora i Ulcinj na pravom putu”, naveo je Abazović u čestitki.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, u tom kontekstu dodao da će izgradnja mosta preko rijeke Bojane, u saradnji sa Vladom Albanije, biti kapitalni doprinos unapređenju turističke ponude.

On je naglasio da će Vlada na čijem je čelu ostati kredibilan partner i na planu realizacije značajnih infrastrukturnih projekata, kojima će se unaprijediti vodosnabdijevanje, omogućiti prečišćavanje otpadnih voda, te proširiti kapaciteti sistema zdravstvene zaštite za dobrobit stanovnika Ulcinja.

“Siguran u dalji progres Ulcinja i koristim priliku da vam još jednom najsrdačnije čestitam Dan Opštine”, zaključio je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije