fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU ponedjeljak okrugli sto o ekonomskom državljanstvu

U ponedjeljak okrugli sto o ekonomskom državljanstvu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Katedra za ekonomsku analizu i politiku na Ekonomskom fakultetu organizovaće u ponedjeljak okrugli sto na temu Ekonomsko državljanstvo kao privredni i ekonomski interes Crne Gore.

Pozdravni govor će na okruglom stolu koji počinje u 11 sati u sali Mediteran održati dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Mijat Jocović, dok će moderator biti rukovodilac Katedre za ekonomsku analizu i politiku, Nikola Milović.

Panelisti će biti ministri ekonomskog razvoja i turizma i finansija, Goran Đurović i Aleksandar Damjanović, kao i direktor Agencije za investicije Crne Gore, Mladen Grgić.

Program ekonomskog državljanstva, koji je sprovođen od januara 2019, biće završen 31. decembra ove godine.

“Učesnici okruglog stola pružiće osvrt na efikasnost sprovođenja programa, njegove efekte na javne finansije, na ukupnu privredu sa akcentom na razvojne projekte u oblasti turizma, ali i na put integracije Crne Gore u Evropsku uniju (EU)”, navodi se u saopštenju Ekonomskog fakulteta.

Na okruglom stolu će, pored respektabilnih panelista, učestvovati i predstavnici opština, zainteresovanih kompanija koje imaju projekte u programu ekonomskog državljanstva, kompanije agenti za posredovanje, kao i profesori, saradnici i studenti Ekonomskog fakulteta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...