fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Addiko februarskoj Red Week akciji do 30 odsto niža kamata

U Addiko februarskoj Red Week akciji do 30 odsto niža kamata

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka organizuje prvu Red Week akciju u ovoj godini, koja svim klijentima koji ove sedmice odluče da apliciraju za gotovinski kredit daje priliku da to učine uz popust na kamatnu stopu.

„Za građane koji žele na brz i jednostavan način da dođu do dodatne gotovine, Addiko banka u ponudi ima gotovinske kredite po mjeri klijenata, uz mogućnost online apliciranja preko veb sajta banke. Pored mogućnosti apliciranja za kredit bez obaveze prenosa zarade, dodatan podsticaj koji klijenti mogu ostvariti tokom ove sedmice je niža kamatna stopa do 30 odsto“, navodi se u saopštenju banke.

Minimalan iznos kredita je 500 EUR, a maksimalan 30 hiljada EUR.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da građani žele da iskoriste poboljšanu kreditnu sposobnost, a da je banka tu da ih podrži, konstantno gradeći odnos sa klijentima zasnovan na uzajamnom povjerenju.

„Pored toga što već primjenjujemo nove uslove prilikom apliciranja klijenata za kredit, ove sedmice imamo i posebnu ponudu, uz značajan popust na kamatnu stopu čak i do 30 odsto. Posebno izdvajamo kredite bez obaveze za prenos zarade koji se odobravaju u iznosu i do 15 hiljada EUR. Osim toga, u standardnoj ponudi za klijente koji primaju platu preko naše banke iznosi kredita su do 30 hiljada EUR sa rokom otplate do deset godina“, rekao je Radulović.

Pored jednostavnosti podnošenja zahtjeva bez dokumentacije i iz udobnosti doma, brz, moderan i jednostavan proces podrazumijeva i dobijanje preliminarne odluke u najkraćem roku.

Atraktivna ponuda važi za kreditne zahtjeve podnesene u periodu od ponedjeljka u ponoć do subote u 12 sati, a odnosi se na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude.

Dodatne informacije su dostupne na veb sajtu banke https://www.addiko.me/gradjani/krediti/gotovinski-krediti/.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije