fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristički potencijali Podgorice predstavljeni u Banjaluci

Turistički potencijali Podgorice predstavljeni u Banjaluci

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Podgorice (TOP) predstavila je u okviru regionalne Road show kampanje, koju je pokrenula Nacionalna turistička organizacija (NTO), svoje turističke potencijale u Banjaluci.

Turističku ponudu su na glavnom gradskom trgu, pored Glavnog grada, predstavile i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Kotora i Tivta, u saradnji sa NTO, pod sloganom kampanje U društvu prirode.

Iz TO Podgorica su kazali da se tokom prezentacije okupio veliki broj posjetilaca, koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi za ljetnju turističku sezonu, manifestacijama i drugim sadržajima i aktivnostima koje ih očekuju u Crnoj Gori.

Nakon promocije na trgu, u hotelu Courtyard by Marriott je organizovan radni ručak, koji je okupio predstavnike medija i turističkih agencija.

“Gosti su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom putem kratkih promotivnih filmova o Crnoj Gori, uživaju u ukusima tradicionalnih proizvoda naše bogate gastro ponude i učestvuju u nagradnoj igri u okviru koje su obezbijeđene vrijedne nagrade”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije