fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristički potencijali Bara predstavljeni britanskim medijima

Turistički potencijali Bara predstavljeni britanskim medijima

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Bar ugostila je novinare 11 britanskih medija, među kojima su dnevne novine i magazini sa više milionskim tiražima.

U periodu od 1. do 5. oktobra, u Crnoj Gori boravili su novinari nekih od najčitanijih dnevnih novina i magazina Metro, The Sun, Daily Mirror, Bella magazine, The Sunday Post i Travel Trade Gazette, koji su imali priliku da se upoznaju sa ljepotama crnogorskog primorja i znamenitostima centralnog dijela zemlje.

Prilikom posjete Barskoj rivijeri, koja je organizovana u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), upriličeno je krstarenje Skadarskim jezerom.

Natasha Wynarczyk koja piše za tri popularna medija Daily Mirror koji ima oko 48 miliona čitalaca na mjesečnom nivou, kao i Daily Express i Daily Star koji takođe imaju milionske tiraže, kazala je da je impresionirana zemljom i predjelima koji oduzimaju dah.

“Istinski uživam u ovoj divnoj kombinaciji mora i planina. Sva vina koja sam probala u Crnoj Gori su sjajna, a ne zaostaju ni brojni specijaliteti koje sam imala priliku da probam poput pršute, ribe ili morskih plodova. Definitivno ćemo od srca našim čitaocima preporučiti ovu destinaciju”, poručila je Wynarczyk.

TO Bar, kako je saopšteno, kontinuirano radi na promociji potencijala te opštine, kao i pozicioniranju Bara kao atraktivne turističke destinacije na značajnim emitivnim tržištima Zapadne Evrope.

“Imajući u vidu čitanost navedenih medija, očekujemo da će ova posjeta značajno doprinijeti ovom cilju”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...