fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda Crne Gore na sajmu u Pekingu

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Pekingu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Aktuelna turistička ponuda Crne Gore i njeni investicioni projekti sa posebnim akcentom na ponudu hotela predstavljeni su na sajmu turizma COTTM, koji je danas počeo u Pekingu, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Turističku ponudu predstavljaju Ministarstvo održivog razvoja i turizma i NTO u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Budve i turističkom privredom.

“Kao i tokom ranijih nastupa, turistička ponuda Crne Gore predstavlja se na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijiom Srbije pod brendom Wild Soul of Europe”, navodi se u saopštenju.

Takođe, danas je u okviru sajamske prezentacije održana press konferencija za najznačajnije kineske turoperatore i medije. Prisutnima se u ime delegacije Crne Gore obratio državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Damir Davidović.

Na konferenciji je prisutnima predstavljena aktuelna turistička ponuda Crne Gore i novi investicioni projekti sa posebnim akcentom na ponudu hotela. Posjetioci su imali priliku da se informišu i o aktuelnim avio linijama i viznim olakšicama za kineske turiste.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...