fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekomu nagrada UPCG za brigu o zajednici

Telekomu nagrada UPCG za brigu o zajednici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorskom Telekomu dodijeljena je nagrada Unije poslodavaca (UPCG) za brigu o zajednici kroz primjenu politika društveno odgovornog poslovanja u ovoj godini.

Iz Telekoma su podsjetili da je to peto priznanje za društvenu odgovornost koje je UPCG u posljednjih nekoliko godina uručila toj telekomunikacionoj kompaniji.

Predstavnici Telekoma su ocijenili da je to značajno priznanje stiglo na kraju veoma dinamične i uspješne poslovne godine.

Direktor Sektora za korporativne i pravne poslove u Crnogorskom Telekomu i sekretar društva, Pavle Đurović, zahvalio je UPCG na prestižnom priznanju.

„Ovo je veoma vrijedna nagrada jer dolazi od udruženja poslodavaca, kompanija koje su često viđene samo kroz prizmu ostvarivanja profita, ali smo mi dokazali da se takođe staramo o društvu i zajenici u kojoj poslujemo“, rekao je Đurović tokom ceremonije u podgoričkom hotelu CUE.

On je podsjetio da je obezbjeđivanje besplatnog interneta svim školskim ustanovama u Crnoj Gori, jedna od izvrsnih aktivnosti i usluga koje su uradili u prethodnom periodu.

„Nastavićemo ovim putem, prvenstveno kroz razvijanje i obezbjeđenje benefita koje donose elektronske komunikacije našim životima“, kazao je Đurović.

Taj put, kako je rekao, trasira težnja Telekoma da korisnicima pruža najkvalitetnije servise uz aktivan i konstantan doprinos razvoju zajednice u kojoj posluju i čiji su dio.

„Oblasti na koje ćemo se i u budćnosti fokusirati su razvoj informacionog društva, zaštita životne sredine i razvoj lokalne zajednice, kroz podršku projektima i saradnju sa neprofitnim organizacijama i institucijama u oblasti kulture, sporta, obrazovanja“, poručio je Đurović.

On je zaključio da se samo zajedničkim snagama i posvećenošću svih društvenih aktera, može doprinijeti unapređenju ukupnih uslova života, kako bi se stvaralo modernije, zdravije i održivije društvo.

On je zahvalio UPCG na podršci kroz stručan, objektivan i odvažan pristup izazovima koji su iza Telekoma.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...