fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekom predstavio jedinstveni pripejd koncept

Telekom predstavio jedinstveni pripejd koncept

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom predstavio je jedinstveni pripejd koncept sa besplatnim gigabajtima, minutima i SMS-om za nove korisnike.

“Za razliku od uobičajenih pripejd ponuda koje unaprijed ograničavaju korisnike pri potrošnji gigabajta, minuta i SMS-ova, novi Telekomov koncept korisnicima omogućava da sami biraju kako će potrošiti dobijene benefite”, navodi se u saopštenju.

Naime, novim pripejd korisnicima na raspolaganju je 500 jedinica, koje istovremeno predstavljaju gigabajte, minute i poruke, a mogu da ih troše kako žele.

Iz Telekoma su objasnili da ako pripejd korisnik surfujući internetom potroši dva gigabajta (GB), odnosno dvije jedinice, ostaje mu 498 jedinica na raspolaganju za surfovanje, poruke i pozive ka svim mrežama.

“Ako u međuvremenu razgovara 40 minuta, što je 40 jedinica, i pošalje 20 SMS-ova, čime troši 20 jedinica, ostaje mu još 438 jedinica na raspolaganju. Drugim riječima, novi pripejd prati ritam i potrebe korisnika”, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Telekoma su kazali da 500 jedinica traje 15 dana od registracije kartice, kao i da je potrošnju lako pratiti preko aplikacije Telekom ME.

“Po isteku 15 dana, svaka dopuna donosi besplatne pozive u mreži i jedan GB interneta koji važe narednih sedam dana. Nove pripejd korisnike svakog mjeseca tokom godinu očekuje besplatnih 20 GB za strimovanje sadržaja sa YouTube-a”, navodi se u saopštenju.

Iz Telekoma su podsjetili da pripejd korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj potrošnji interneta, jer ako surfujući internetom i potroše besplatne gigabajte, internet saobraćaj će biti blokiran. Isto važi i za YouTube gigabajte.

Najčitanije

Lovćen pobjednik Kupa

Podgorica, (MINA) - Rukometaši Lovćena pobjednici su Kupa Crne Gore. Lovćen, koji je ove sezone...