fbpx
NaslovnicaMINA BusinessStvaranje dobrog biznis ambijenta važno za razvoj Crne Gore

Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno za razvoj Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno je za razvoj Crne Gore i zbog toga je neophodno čuti i glas investitora koji sprovode uspješne projekte u državi, saopšteno je iz kabineta premijera Milojka Spajića.

Kako je saopšteno, zbog toga su se Spajić i ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović sastali sa predstavnicima Porto Montenegra, izvršnim direktorom Dejvidom Margasonom i direktorom za odnose sa Vladom i upravljanje imovinom Predragom Lekovićem.

„Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra – Synchro“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je na sastanku razgovarano i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima.

„Istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana. Naročito lokalne zajednice“, dodaje se u saopštenju.

Investitor je na sastanku predočio i poteškoće sa kojima se susretao u prethodnom periodu što je, kako se navodi, dobar osnov za rad na unapređenju poslovnog okruženja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije