fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra događaji posvećeni proslavi ljeta

Sjutra događaji posvećeni proslavi ljeta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Rizort Portonovi će sjutra biti domaćin nekoliko događaja koji simbolično obilježavaju ljeto i to kroz uživanje na suncu, muziku uživo, kao i otvaranje marine za sve ljubitelje nautike.

Iz Portonovog su rekli da će se dođagaj Proslavimo ljeto zajedno održati na nekoliko lokacija u rizortu.

“Aktivnosti počinju cjelodnevnim otvaranjem Portonovi marine za sve brodove dužine do 12 metara. Ljubitelji tog vida rekreacije imaće priliku da se iz prve ruke upoznaju sa vrhunskom uslugom i bogatom ponudom koju Portonovi marina pruža, i da se uvjere zašto je za kratak period postala izuzetno popularna lokacija za sve vlasnike brodova”, navodi se u saopštenju.

Za sve zainteresovane koji na vrijeme rezervišu, ležaljke u ekskluzivnom Portonovi plažnom baru će biti besplatne od 15 do 19 sati.

“Uz nastup DJ Đorđa Drobnjaka, uživanje na jednoj od najljepših plaža na ovom dijelu obale će biti potpuno. DJ Rose i DJ Rayo će biti dio proslave u kafe i koktel baru Kofein, od 19 sati do jedan sat nakon ponoći”, rekli su iz Portonovog.

Stazama ljetnjeg slavlja kroz rizort, od 20 do 23 sata DJ Bodzie će uživanje u mediteranskim delikatesima restorana Perla Portonovi Square uzdići na novi nivo uživanja.

“Lounge bar i restoran Maison Du Monde će sa početkom u 20 sati biti domaćin benda sa Kube, Trio Havana Ladies. Autentični kubanski zvuci i sve što ovaj restoran nudi će učiniti da svim posjetiocima petak veče bude nezaboravno”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...