fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProjekat Boka Place predstavljen u Sarajevu

Projekat Boka Place predstavljen u Sarajevu

Tivat, Sarajevo, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici kompanije Adriatic Marinas, u saradnji sa Vanjsko trgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (BiH), predstavili su u Sarajevu novi razvojni projekat Porto Montenegra – Boka Place.

Projekat je predstavljen pred više od 60 članova Vanjsko trgovinske komore.

Iz kompanije je saopšteno da je događaj organizovan u hotelu Evropa u Sarajevu, a neki od najistaknutijih članova Komore imali su priliku da čuju više detalja o izgradnji novog naselja Boka Place u Porto Montenegru, investicionim mogućnostima, kao i potencijalima za saradnju kroz zakup šoping prostora.

„Večeri su prisustovali i predsjednik Vanjsko trgovinske komore BIH Ahmet Egrlić sa saradnicima, kao i nelkoliko već postojećih vlasnika nekretnina ili vezova u Porto Montenegru”, navodi se u saopštenju.

Najavljeno je da se otvaranje Boka Place-a, čija vrijednost investicije prelazi 100 miliona EUR, očekuje u drugoj polovini 2023. godine, a da već vlada veliko interesovanje klijenata za kupovnu stanova, kao i zakup poslovnih prostora.

“Zbog atraktivnih cijena stanova koje se kreću od 190 hiljada EUR i fleksibilnih načina otplate, interesovanje reginalnih klijenata za kupovinu nekretine u Boka Place-u je izuzetno stabilno”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije