fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripremili posebnu ponudu za nove štediše

Pripremili posebnu ponudu za nove štediše

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka je, povodom tradicionalnog obilježavanja Nedjelje štednje, pripremila atraktivnu ponudu za nove štediše.

Iz banke su saopštili da građani mogu uvećati vrijednost svog novca uz veoma podsticajnu kamatnu stopu do 1,9 odsto na godišnjem nivou, u zavisnosti od iznosa depozita i perioda oročenja.

“Posebna ponuda se odnosi na štednju oročenu na šest ili 12 mjeseci, i važi za nove oročene depozite i sve iznose. Akcija će trajati od danas do 30. novembra”, navodi se u saopštenju.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju u Addiko banci, Veselin Radulović, saopštio je da Nedjelja štednje uvijek budi interesovanje štediša, pa su odlučili da tu atraktivnu ponudu pretvore zapravo u mjesec štednje.

“Mislim da smo u aktuelnoj situaciji osim promjene u navikama, razvili odgovorniji odnos prema zdravlju, ali i prema finansijama. Uz prednosti direktnog bankarstva kojim se Addiko banka u svom poslovanju vodi, vjerujemo da će izuzetna prilika koju smo ponudili građanima imati značajan uticaj na podsticanje štednje tokom ovog perioda”, naveo je Radulović.

U okviru mjeseca štednje, pored navedene aktivnosti za podsticanje štednje građana, Addiko banka će se i ove godine pridružiti tradicionalnoj društveno-odgovornoj akciji Centralne banke (CBCG) namijenjenoj novorođenčadi.

“Djeci rođenoj tokom Nedjelje štednje od 31. oktobra do 6. novembra, čiji roditelji odluče da otvore štednu knjižicu, na deponovani iznos od 200 EUR koji poklanja CBCG, Addiko banka poklanja još dodatnih 200 EUR”, rekli su iz banke.

Deponovani iznos od ukupno 400 EUR biće oročen na godinu, a nakon tog perioda roditelji mogu podići novac ili opet položiti na štednju.

Iz Addiko banke su poručili da je osjećaj sigurnosti važan u svakom aspektu života, a posebno kada se radi o finansijskoj stabilnosti.

“Kao uspješna banka, koja ima visok stepen likvidnosti, Addiko pruža štedišama sigurnost njihovog uloga. Takođe, banka je članica Fonda za zaštitu depozita i štedni ulozi klijenata banke su zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti depozita. Pored odluke o ukazivanju povjerenja Addiko banci, građanima je prilikom posjete ekpozituri potrebna samo fotokopija lične karte ili pasoša”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije