fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavljeni programi dočeka Nove godine

Predstavljeni programi dočeka Nove godine

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Lokalne turističke organizacije Budve, Bara, Herceg Novog, Tivta, Kotora i Podgorice organizovaće i ove godine višednevne zabavne programe i koncerte poznatih izvođača tokom novogodišnjih praznika.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) saopšteno je da se očekuje da će i ove godine izuzetno kvalitetan, raznovrstan i dinamičan novogodišnji program opravdati taj imidž i privući desetine hiljada gostiju da praznične dane provedu u Crnoj Gori.

Lokalna turistička organizacija Budva organizuje svečani doček na trgu ispred Starog grada, koji će ujedno biti i jubilarni, 20-i od prvog javnog dočeka.

U Budvi će, između ostalih, nastupiti Dino Merlin, Who See, Beogradski Sindikat, Halid Bešlić, Marija Šerifović i Van Gogh.

Turistička organizacija Budve planira da, u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve, ove godine realizuje i Božićni bazar, koji će se održati u gradskom parku i čiji će sadržaji biti dostupni građanima i posjetiocima od 15. decembra do 15. januara.

U Hotelskoj grupi (HG) Montenegro Stars goste će, između ostalih, zabavljati Jelena Rozga, Indira Forza, Bijelo Dugme i Haris Džinović.

“Cijena aranžmana sa uključenom svečanom večerom po osobi je 395 EUR na bazi tri noćenja, 455 EUR četiri noćenja i 495 EUR za pet noćenja”, navodi se u saopštenju.

Svi koji uplate boravak od šest dana dobiće gratis noćenje 28. decembra, dok će popust za djecu uzrasta do 11 godina iznositi 50 odsto.

“Ukoliko roditelji dolaze sa dvoje djece tog uzrasta, kompletan aranžman za jedno dijete je besplatan”, dodaje se u saopštenju.

U hotelu Palas u Petrovcu nastupaju Jelena Tomašević, Marinko Rokvić, Ceca Ražnatović, Dženan Lončarević, Saša Matić i grupa Frajle.

U Kotoru, između ostalih, nastupaju Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa, Galija, Psihomodo pop i Autogeni trening.

Manifestacija Od Božića do Božića održaće se od 23. decembra do 9. januara uz koncert gradske muzike, Novogodišnji bazar, koncerte klasične, klapske i duhovne muzike, Humanitarno zabavno veče i Dječiju novu godinu.

U organizaciji TO Herceg Novi i hercegnovske Opštine priprema se višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz doček na platou ispred hotela Igalo.

Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima, pa će doček Nove godine obilježiti hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, Ljube Stankovića, kao i didžejeva.

U Tivtu će, između ostalih, nastupati Željko Joksimović, Amadeus bend, Ana Rucner, Boris Novković, Lepa Brena, Ana Kokić i grupa Toć.

U Baru će, između ostalih, nastupati Aco Pejović, hor Antivari musica sa sopranom Aleksandrom Vojvodić Jovović, Sergej Ćetković, Perper i Plavi orkestar.

Planirana je i organizacija novogodišnjeg bazara gdje bi se na štandovima nudili tradicionalni proizvodi tog kraja.

Najčitanije