fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoziv preduzećima za učešće u Programu za unapređenje konkurentnosti privrede

Poziv preduzećima za učešće u Programu za unapređenje konkurentnosti privrede

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja objavilo je danas javni poziv za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za ovu godinu.

Ministarstvo je pozvalo mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike, da podnesu prijavu za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede, odnosno za programske linije.

Programom je predviđeno sprovođenje četiri programske linije finansijske i nefinansijske podrške i to za unapređenje proizvodnih kapaciteta, podršku malim ulaganjima, podršku digitalizaciji i vaučere za žene i mlade u biznisu.

Ukupan budžet opredijeljen za realizaciju Programa za unapređenje konkurentnosti privrede je tri miliona EUR, dok su pojedinačni iznosi, kao i način i dinamika dodjele podrške, definisani pojedinačnim programskim linijama.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 31. maj do 15 sati, dok je krajnji rok za podnošenje finalnih izvještaja za refundaciju odobrenih aktivnosti 31. oktobar do 15 sati, osim ukoliko nije drugačije definisano u okviru pojedinačne programske linije.

Javni poziv, sa detaljnijim informacijama, objavljen je na sajtu Ministarstva.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...