fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPortugalska firma otkazala aranžman za liniju Bar-Brindizi

Portugalska firma otkazala aranžman za liniju Bar-Brindizi

Bar, (MINA-BUSINESS) – Portugalska kompanija Tnitsea Shipping jednostrano je otkazala aranžman o uspostavljanju ferry linije Bar – Brindizi, sa putničkim brodom lonion star, saopšteno je iz Barske plovidbe.

Aranžman je, kako je saopšteno, bio zaključen u maju.

“Po tom aranžmanu, Barska plovidba je trebalo da bude generalni agent u luci Bar, za vremenski period od kraja juna do početka septembra”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su rekli da Barska plovidba intenzivno preuzima radnje i aktivnosti, na pronalaženju rješenja za organizaciju ferry linije, sa kojom bi se povezala luka Bar sa Italijom, prenosi Bar info.

“Kako bi se u budućnosti preduprijedile slične situacije, naša kompanija očekuje od države Crne Gore, kao većinskog vlasnika, da na redovnoj Skupštini akcionara, sazvanoj za 27. jun, usvoji predloženu Odluku o davanju saglasnosti za nabavku ro-ro/putničkog broda”, rekli su iz kompanije.

Barska plovidba putem oficijelnog sajta www.montenegrolines.net i sredstava javnog informisanja obavjestiće javnost o svim budućim dešavanjima vezanim za realizaciju ferry linije sa Italijom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Radulović: Radimo puteve u svakom kraju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Plav će do kraja avgusta dobiti rekonstruisanu raskrsnicu vrijednu 300 hiljada...
Auto moto savez, AMSCG, stanje na putevima

Putevi suvi