fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvaranje One&Only hotela u nedjelju

Otvaranje One&Only hotela u nedjelju

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Prvi One&only hotel u Herceg Novom i Crnoj Gori, u Portonovi rizortu, primiće prve goste 1. maja, dok će svečano otvaranje, najavljeno za nedjelju, biti prilagođeno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji.

Direktor prodaje i marketinga u rizortu One&Only Portonovi, Tomislav Hrala, kazao je da se menadžment umjesto velikog ceremonijalnog događaja, odlučio na soft opening fazu, kao i da su sa novozaposlenima, u međuvremenu, obavljeni neophodni treninzi.

„Ta faza podrazumijeva posjete partnera iz turističkih agencija i medija, kako bi mogli da se upoznaju sa ponudom i da iz prve ruke dožive iskustvo One&Only Portonovi rizorta, a samim tim kako bi bili u stanju da bolje predstave našu ponudu i promovišu Crnu Goru širom svijeta”, rekao je Hrala Radiju Jadran.

On je dodao da će se predstojeći period iskoristiti i za dodatne treninge zaposlenih, usavršavanje i dovođenje svakog detalja do perfekcije, kako bi goste “ostavili bez daha” 1. maja, kada otvore vrata rizorta.

Hrala je naveo i da je ukupna investicija za hotel, uključujući infrastrukturu, iznosila više od 200 miliona EUR.

U hotelu će od 1. maja biti angažovano 222 zaposlenih, dok je od januara zaposleno njih 166, koji su prošli Onboarding i Joy Orientation treninge odmah po dolasku u One&Only Portonovi. Ta dva treninga namijenjena su svim novim zaposlenima i sastoje se od predstavljanja kompanije Kerzner International, One&Only brenda i servisne filozofije.

„Pri procesu zapošljavanja, bilo nam je izuzetno važno da pronađemo ljude koji su sa ovog podneblja, koji su povezani sa lokalnom zajednicom i poznaju crnogorsku i bokešku kulturu i običaje. Kada su u pitanju konkretne pozicije, kolege koje su nam se pridružile od januara pokrivaju različite uloge, od sektora za hranu i piće, kuhinje, preko recepcije, održavanja, spa i rezervacija, do finansija i ljudskih resursa”, saopštio je Hrala.

On je dodao da je od 160 kolega iz Crne Gore, a njih 73 iz Herceg Novog.

“Pored toga, fokusirani smo na ostvarivanje i održavanje veze sa lokalnom zajednicom i kroz izbor saradnika, partnera i dobavljača, ali i različite Corporate Social Responsibility aktivnosti koje ćete moći da vidite u budućnosti“, objasnio je Hrala.

Najčitanije