fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObjavljen poziv za raspodjelu sredstava za projekte valorizacije kulturne baštine

Objavljen poziv za raspodjelu sredstava za projekte valorizacije kulturne baštine

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Tivat objavila je poziv za učešće u postupku raspodjele sredstava za odabir projekata valorizacije kulturne baštine koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara u tivatskoj opštini.

Iz TO Tivat su kazali da ukupna finansijska sredstva iznose 53,39 hiljada EUR.

„Sredstva su namijenjena projektima koje su nadležna stručna i pravna tijela, u skladu sa Zakonom o zaštiti kulturnih dobara, odobrila kao projekte valorizacije, rekonstrukcije, konzervacije i restauracije, te istraživanja, prezentacije i promocije kulturnih dobara u opštini Tivat“, navodi se u saopštenju.

Korisnici mogu biti nevladine organizacije, javne ustanove i druge asocijacije i udruženja.

Javni poziv je objavljen na linku https://tivat.travel/info/pozivi-programi-i-obavjestenja/ i biće otvoren 30 dana, odnosno do 29. septembra. Rok za realizaciju projekta je početak maja naredne godine.

TO Tivat će u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat organizovati Info dan u cilju rješavanja dodatnih pitanja i nedoumica vezanih za poziv. Info dan će biti organizovan u petak u devet sati, a pitanja se mogu postavljati u periodu od sedam dana od objavljivanja poziva na e-mail adrese: [email protected] i [email protected].

Zainteresovani mogu zahtjev sa pratećom dokumentacijom dostaviti na adresu TO Tivat, ul. Palih boraca 19.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije