fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObezbijedili brze beskamatne kredite

Obezbijedili brze beskamatne kredite

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka je u saradnji sa partnerima iz Multicoma, Okova i Novog Volvoxa, obezbijedila beskamatne kredite do pet hiljada EUR, sa rokom otplate do 36 rata, u njihovim prodajnim objektima.

„Zahvaljujući pažljivom odabiru trgovaca, sa sveobuhvatnom ponudom koja može da odgovori na sve zahtjeve modernog života, uz NLB kredit na licu mjesta građani će imati jednostavno, brzo i pouzdano rješenje za zadovoljenje svih životnih potreba“, navodi se u saopštenju.

NLB banka je, kako se dodaje, percipirana kao sigurna banka, za dugoročne odnose.

“To potvrđuje činjenica da je najčešći izbor onih koji planiraju da riješe jedno od finansijski najzahtjevnijih životnih pitanja kakvo je kupovina stana. Sa ciljem da podrži klijente u ostvarivanju drugih, specifičnih potreba koje su usko povezane sa odlukom o kupovini stana, unaprijedila je ponudu potrošačkih kredita uvođenjem novog NLB kredita na licu mjesta”, rekli su iz banke.

Glavne karakteristike tog kredita su odobravanje u prodavnici, bez posjete banke i za samo dva minuta- sve što je potrebno je da kupac sa sobom ima potvrdu o zaposlenju i visini primanja od poslodavca, kamatna stopa nula odsto, besplatna obrada kredita, dok je iznos do pet hiljada EUR i rok otplate do 36 mjeseci.

„Osim toga, kredit na licu mjesta podrazumijeva izuzimanje trošak za mjenicu i uvid u RKB, odnosno Kreditni registar Centralne banke (CBCG)“, dodaje se u saopštenju.

Građani će na taj način moći da obezbijede sve što im je potrebno za renoviranje ili izgradnju doma, odnosno vrata, prozore, parkete, keramiku, boje i lakove, materijale za izolaciju i građevinski program, kao i za njegovo opremanje pametnim uređajima za veću uštedu energije i novca, te uređajima za zabavu i rekreaciju, odnosno štedljivim klima uređajima, bijelom tehnikom, malim kućanskim aparatima, opremom za bebe, namještajem, uređajima za njegu, rasvjetu, televizorima, tabletima, lap top računarima, električnim trotinetima i biciklima, gaming opremom i još mnogo drugih “pametnih” i energetski efikasnih uređaja za potrebe savremenog doma.

“Kompletna ponuda dostupna je na internet stranicama naših partnera – Multicom, Okov i Novi Volvox”, dodaje se u saopštenju.

Kredit je na raspolaganju svima koji su zainteresovani za kupovinu u radnjama kod pomenutih partnera bez obzira na to da li su klijenti NLB-a.

„Svjesni smo da i u neizvjesnim vremenima, život ne staje, obaveze nemaju pauzu, a pouzdan i brz pristup sredstvima potrebniji je nego ikad. Zbog toga je NLB banka uvijek tamo gdje su njeni klijenti. Nastavljamo da kreiramo jednostavnija rješenja kako bismo klijentima omogućili brži i lakši pristup dodatnim finansijskim sredstvima i jednostavnije ispunjenje njihovih potreba“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije