fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObavijestili građane o dostupnim količinama peleta

Obavijestili građane o dostupnim količinama peleta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede povodom početka grejne sezone obavjestilo je zainteresovane građane i ustanove na kojim stovarištima i prodajnim mjestima mogu trenutno kupiti pelet.

Radi se o kompaniji Bekom Co, čije je stovarište na Smokovcu, gdje je trenutno dostupno oko 400 tona peleta, a njihov kontakt telefon je 069/333-048. Pelet je moguće kupiti u Mikromontu, čije je stovarište u Bijelom Polju (trenutno dostupno oko 140 tona), a kontakt telefon je 069/375-333.

Pelet se može kupiti u firmi Aleksić 3D doo – stovarište Andrijevica, gjde je trenutno dostupno oko 50 tona), a kontakt telefon je 068/526-972, kao i u kompaniji Pelengić Trade, čije je stovarište u Bijelom Polju, trenutno je dostupna količina iz dnevne proizvodnje, dok je kontakt telefon 068/806-013.

„Očekujemo dostupnost peleta i kod drugih proizvođača u kratkom roku. I u narednom periodu ćemo intenzivno pratiti promet peleta na domaćem tržištu i kontinuirano obavještavati građane o njegovoj dostupnosti“, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva je saopšteno da je na snazi ograničenje izvoza peleta radi sprječavanja nestašice na domaćem trižištu i prisustvo određenih količina peleta u maloprodajnim objektima i prodajnim centrima proizvođača je znak da preduzete mjere daju rezultate.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije