fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNTO počela kampanju Wild Soul of Europe – Slow Adventure

NTO počela kampanju Wild Soul of Europe – Slow Adventure

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) počela je kampanju pod nazivom Wild Soul of Europe – Slow Adventure, koja se u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije, realizuje u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), Kanadi i Kini.

Iz NTO je saopšteno da se kampanja sprovodi u okviru projekta udruženog marketinga Evropske komisije za putovanja (ETC).

“Udruženim marketingom predviđeno je angažovanje, edukacija i inspiracija putnika putem originalnih promotivnih sadržaja koji se distribuiraju digitalno. Sadržaji su fokusirani na prirodu i aktivnosti na otvorenom kroz obilazak manje poznatih mjesta i prirodnih prostora u potrazi za zdravljem i blagostanjem”, navodi se u saopštenju.

Cilj kampanje je da se zainteresuju posjetioci za Slow Adventure taktičke poruke, dizajnirane da pokrenu onlajn posjete turističkim agencijama i turoperatorima, kao i da se stvori fokus koji edukuje i inspiriše o Slow Adventure iskustvima u Crnoj Gori i Srbiji.

“Kampanja je usmjerena na putnike u SAD-u, Kanadi i Kini, koji su znatiželjni i spremni da dodatno plate za nesvakidašnja iskustva i traže autentična putovanja”, rekli su iz NTO.

Cilj je, kako se dodaje, da se zainteresuju oni koji traže putovanje kroz prirodu i otkrivaju nova iskustva prije drugih, a koji su, pritom, ekološki svjesni.

“U tom smislu, kampanja je usklađena sa aktuelnom kampanjom NTO – U društvu prirode, a s obzirom na preferencije turista sa ovih tržišta da prilikom putovanja obiđu više zemalja u regiji, zajednička promocija sa Srbijom na udaljenim tržištima je preporuka ETC-a, čija je misija promocija Evrope kao turističke destinacije”, objasnili su iz NTO.

Predviđeno je da kampanja na popularnim platformama u Kini, kao što su Qyer, Mafengwo, Tuniu, traje do aprila naredne godine, izuzev kompanije Dragon Trail, sa kojom će kampanja trajati do novembra.

“Veb sajt zajedničke kampanje Crne Gore i Srbije pod sloganom Wild Soul of Europe – Slow Adventure u SAD-u i Kanadi je www.wildsoulofeurope.com, a više informacija o aktuelnoj kampanji u Kini dostupno je na zvaničnom veb sajtu NTO – www.montenegro.travel”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...