NaslovnicaMINA BusinessNove povoljnosti za korisnike Premium kartice

Nove povoljnosti za korisnike Premium kartice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom predstavili su danas novu, moderno dizajniranu, Premium karticu, koja nudi brojne dodatne povoljnosi za 35 hiljada njenih korisnika.

„Povodom obilježavanja devet godina od lansiranja prve i najuspješnije kartice na crnogorskom tržistu, predstavljena je nova, moderno dizajnirana Premium kartica Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma, koja će od danas biti na Mastercard Platinum platformi, koja starim, ali i novim korisnicima nudi brojne dodatne povoljnosti“, navodi se u saopštenju banke.

Korisnici Premium kartice sada imaju mogućnost da biraju dva od četiri osiguranja, što je jedinstven slučaj na crnogorskom tržištu, kao i kupovinu do 24 rate.

Premium program, prvi te vrste u Crnoj Gori, počeo je 2011. godine, kada je, kroz partnerstvo Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma lansirana Premium kartica, koja je ubrzo postala omiljena kartica svih klijenata banke, ali i prva kartica u Crnoj Gori sa funkcionalošću beskontaktnog plaćanja.

Izvršni direktor Hipotekarne banke za poslovanje sa fizičkim licima, Nikola Špadijer, kazao je da ta finansijska institucija i Crnogorski Telekom već više od devet godina rade na unapređenju Premium programa.

„Neću biti neskroman ako kažem da Premium kartica Hipotekarne banke predstavlja najpopularniji kartični proizvod u Crnoj Gori. To je kartica koja je apsolutno nezamjenljiva u novčanicima naših klijenata. Od danas Premium kartica Hipotekarne banke prelazi na sljedeći nivo, prelazi na Platinum platformu kartične šeme Mastercarda, sa potpuno novim dizajnom“, saopštio je Špadijer.

On je pomenuo i neke od benefita kao što su besplatan ulazak u biznis klubove na aerodromima Beč i Beograd, prioritetan prolaz pasoške kontrole, popusti u rent a car agencijama i hotelima širom svijeta.

„Ipak, ono što će najviše obradovati naše klijente jeste mogućnost kupovine i do 24 rate kod naših tradicionalnih partnera, uz sve popuste na koje su navikli svih ovih godina“, naveo je Špadijer.

Kako se navodi u saopštenju, svi korisnici nove kartice imaju pristup i neprocenjivim iskustvima na ekskluzivnoj Mastercard platformi Priceless.com, a odabirom selekcije pažljivo kreirane za korisnike Platinum kartica, korisnici mogu da isprobaju jedinstvena globalna iskustva.

Iz kompanije Mastercard su kazali da je njihovo MasterIndex Crna Gora istraživanje za ovu godinu pokazalo da se korisnici prije svega oslanjaju na jednostavnost i praktičnost kartičnih plaćanja, a sve veći značaj se poklanja i dodatnim pogodnostima koje platne kartice pružaju.

„Platinum Mastercard je multifunkcionalni proizvod koji osim popusta i plaćanja na rate, korisnicima nudi i osiguranja i pristup brojnim pogodnostima prilikom putovanja, kao što je korišćenje neprocenjivih iskustava na platformi Priceless.com“, rekli su iz Mastercarda.

Direktor Komercijalnog sektora u Crnogorskom Telekomu, Predrag Perković, saopštio je da će Premium kartica uskoro napuniti deset godina.

„Kada se osvrnemo na prethodni period možemo slobodno reći da je najbolja potvrda uspjeha te ideje upravo broj njenih korisnika koji neprekidno raste i koji se samo u proteklih pet godina, od 2015. do danas, povećao dva i po puta, sa oko 14 hiljada na 37 hiljada“, dodao je Perković.

U tom periodu gotovo se udvostručio i broj partnera, od njih 300 sa 900 prodajnih mjesta iz 2015, do preko 500 partnera sa preko 1,6 hiljada prodajnih mjesta, koliko ih je danas.

„Dakle, prije skoro deset godina smo, u želji da nagradimo lojalnost naših korisnika, sa Hipotekarnom bankom i Mastercardom, izašli van granica telekomunikacione industrije, a danas je riječ o najpopularnijoj platnoj kartici na tržištu“, kazao je Perković.

Danas Premium karticu aktivno koristi 35 hiljada korisnika, koji mogu ostvariti popuste na preko 1,6 hiljada lokacija širom Crne Gore, plaćati na rate, dobijati SMS obavještenja o stanju na računu, koristiti usluge mobilnog bankarstva i pretraživati listu Premium partnera na sajtu www.premiumprogram.me kao i putem Premium program aplikacije, a sve to uz obezbijeđenu dodatnu bezbjednost online kupovine kroz 3D Secure.

Korisnici postojeće Premium kartice mogu je koristiti do datuma njenog isteka, uz sve pogodnosti koje donosi nova Premium kartica.

Ukoliko žele da je odmah zamijene, to mogu i učiniti.

Najčitanije

vladimir jokovic

Potrebna ozbiljna reforma šumarstva

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - U oblasti šumarstva mora se uraditi ozbiljna reforma, najavio je ministar...