fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNjemačka kartica spaja svijet bez rominga

Njemačka kartica spaja svijet bez rominga

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel Germany napravila je posebnu uslugu za sve crnogorske državljane, koji žive i rade u Njemačkoj.

“Korisnicima M:tel Germany kartice sada je svejedno da li su u Minhenu, Berlinu, Tuzli, Doboju, Sarajevu, Beogradu, Novom Pazaru, Beču, Cirihu, Leskovcu, Skoplju, Podgorici, Beranama i Istanbulu. Oni sa svojom M:tel karticom imaju najpovoljniju uslugu za našu dijasporu u Njemačkoj, a mogu i svuda lagodno da putuju, razgovaraju telefonom i bezbrižno koriste Internet, bez straha da će ih sačekati visoki računi”, navodi se u saopštenju.

Korisnici, kako je saopšteno, sa prelaskom u M:tel Germany mobilnu mrežu, ne mijenjaju svoj postojeći broj, nemaju roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije.

“Imate besplatne razgovore u okviru M:tel zone. To znači da kada dođete u Crnu Goru, vaš telefon se automatski povezuje na M:tel mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cijenama bez rominga”, rekli su iz M:tel-a.

Oni su kazali korisnicima da ukoliko imaju prijatelje ili familiju koji žive u Srbiji i koriste mts mrežu, mogu da ih zovnu neograničeno, pozivi su besplatni kako ka mobilnom tako i ka fiksnom telefonu.

“Ako putujete u Tursku, Albaniju, Izrael, Indiju i Egipat, nalazite se u Friendly /prijateljskoj/ zoni M:tel mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno Interneta u okviru svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni”, dodaje se u saopštenju.

Uz sve to, M:tel Germany nudi i najbolji TV program sa vaših prostora.

Dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310.

“Uživajte u jedinstvenom iskustvu i njemačkom kvalitetu M:tel Germany mobilne kartice”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije