fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeNastavljaju sa ulaganjima u sjever

Nastavljaju sa ulaganjima u sjever

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada nastavlja sa ulaganjima u sjever koja su prisutna u svim sektorskim politikama, posebno u turizmu i poljoprivredi, kao i kroz razvoj sveukupne infrastrukture, saopštio je premijer Duško Marković.

On je, čestitajući Dan opštine Petnjica predsjednicima Opštine Samiru Agoviću, odnosno Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima, kazao da tu opštinu očekuje uspješna razvojna etapa.

„Napredak cjelokupnog društva prelama se kroz kvalitet života naših građana, na svakoj stopi Crne Gore. Vlada je dosljedna takvom opredjeljenju i stoga nastavljamo sa ulaganjima u sjever koja su prisutna u svim sektorskim politikama, a posebno u turizmu i poljoprivredi, kao i kroz razvoj sveukupne infrastrukture“, navodi se u čestitki Markovića.

Pored toga, kako se navodi, samo u rekonstrukciju prve faze puta Berane – Petnjica uloženo je blizu četiri miliona EUR, a do kraja godine očekuje se da budu završeni radovi na kompletnoj saobraćajnici, u koju će investirati još blizu osam miliona.

On je, kako je saopšteno iz Vladine Službe za odnose sa javnošću, kazao da će Petnjica biti na korak od auto puta, pa će benefite tog značajnog projekta osjetiti i ovaj kraj.

„Sa tako ojačanom i opremljenom infrastrukturom, i odličnim uslovima za rad lokalne uprave za koju je Vlada izgradila administrativni objekat, siguran sam da jednu od najmlađih crnogorskih opština očekuje uspješna razvojna etapa“, piše u čestitki Markovića.

Najčitanije