fbpx
NaslovnicaMINA BusinessM:tel nagradio pobjednike petog ciklusa konkursa Zajedno ka vrhu

M:tel nagradio pobjednike petog ciklusa konkursa Zajedno ka vrhu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U sjedištu kompanije M:tel danas su dodijeljene nagrade od po hiljadu EUR Vinki Popović i Luki Miniću za završen peti ciklus konkursa Zajedno ka vrhu, koji kompanija organizuje povodom 15 godina uspješnog poslovanja.

Direktor Sektora marketinga, prodaje i brige o korisnicima, Milivoje Cerović, kazao je da nagradni konkurs polako ulazi u završnicu i podsjetio da u sve četiri kategorije na dnevnom nivou dobijaju zaista sjajne predloge, koji su sve bolji i bolji.

„Ovog puta imamo zadovoljstvo da je jedan od nagrađenih predivan likovni rad rađen olovkom, za koji smo se svi saglasili da je to pravi izbor – kao i posjetioci našeg sajta zajednokavrhu.me. Drugi izbor je predivna poema”, rekao je Cerović.

On je naveo da broj glasova stalno raste, konkurencija je sve veća, a u decembarsko finale ulaze svi i imaće mogućnost da dobiju 15. najznačajniju nagradu.

„Najznačajniju ne po iznosu, već upravo po tome što svi imaju mogućnost da učestvuju – i oni koji su do sada dobili, ali i oni koji to nisu – putem glasova posjetilaca našeg sajta. Tako ćemo izabrati onoga ko će obilježiti čitavu našu 15-godišnjicu kroz konkurs koji smo raspisali“, rekao je Cerović i pozvao sve zainteresovane da što prije pošalju svoje radove i da za to ne čekaju posljednji dan.

On je naveo da je za M:tel veoma važno da mladi talenti imaju mogućnost da se iskažu.

„To nas je prevashodno vodilo kad smo pravili konkurs Zajedno ka vrhu, kako bi oni sa nama iskazali svoju kreativnost“, dodao je Cerović.

PR menadžerka kompanije M:tel, Ana Martinović podsjetila je da nagradni konkurs i dalje traje.

„U toku je šesti ciklus i koristim priliku da u ime kompanije M:tel pozovem sve mlade ljude do 35 godina, koji imaju neku dobru ideju na temu Zajedno ka vrhu da se jave i pošalju svoje radove na sajt zajednokavrhu.me gdje svakog mjeseca glasovi posjetilaca sajta odlučuju kome će pripasti hiljadu EUR, dok drugu nagradu bira žiri kompanije M:tel”, rekla je Martinović.

Vinka Popović imala je najviše glasova posjetilaca sajta – više od šest hiljada. Ova učenica srednje Medicinske škole, kazala je da je zadovoljna samim tim što je bila u prilici da učestvuje na ovako lijepom konkursu.

„Konkurs je veoma inspirativan za sve mlade ljude, jer učešćem u njemu mogu da iskažu svoju kreativnu stranu u vidu crteža, fotografije, videa ili teksta. Pratila sam konkurs i željela sam da se prikažem u nešto drugačijem svjetlu. Tako je i nastao rad sa paukovom mrežom”, objasnila je Popović.

Ona je kazala da je ta mreža poput svilene niti koja se proteže i doseže do samih vrhova, pa je tako i M:tel dostigao svoj vrh. Za 15 godina uspješnog rada i poslovanja, obavio je svojom mrežom cijelu Crnu Goru čemu mogu da svjedoče mnogi zadovoljni korisnici.

Još jedan mladi Nikšićanin Luka Minić dobitnik je nagrade petog ciklusa konkursa Zajedno ka vrhu, i to po izboru stručnog žirija. Ovaj profesor engleskog jezika i književnosti koji takođe organizuje ekološke radionice za djecu, takođe je čestitao kompaniji M:tel na jubileju.

„Iako kompaniji ne nedostaje reklamnog materijala, mislim da ovakva pjesma može poslužiti u promotivne svrhe. To je i bio jedan od brojnih razloga zašto sam je napisao. Pisanjem se bavim dugo godina, prozom prije svega, pa je pisanje pjesme za promovisanje jubileja M:tel-a bilo test i izazov za mene“, naveo je Minić.

Cerović je najavio nastavak dobre prakse kompanije M:tel kada je riječ o poklonima.

„Kompanija M:tel neće stati na ovome. U godinama pred nama imaćemo puno noviteta. Za Novu godinu smo već spremili značajan paket proizvoda i svega drugoga što želimo da poklonimo našim vjernim korisnicima. Stoga sve pozivam – pratite kompaniju M:tel, budite naši korisnici i učestvujte s nama u kreiranju ljepše stvarnosti koja se zove kreativna Crna Gora“, naveo je Cerović.

Nagrade su uručili Cerović i Martinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije