fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMilović: Građani žrtve Spajića i Krvavca

Milović: Građani žrtve Spajića i Krvavca

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski građani su žrtve premijera Milojka Spajića i šefa njegovog kabineta, Branka Krvavca, poručio je ministar pravde Andrej Milović i ogradio se od, kako je rekao, očigledne prevare koja je prezentovana kroz Fiskalnu strategiju.

„Kao ministar i čovjek koji je ispred Pokreta Evropa sad (PES) bio jedan od nosećih stubova kampanje za parlamentarne izbore u junu prošle godine i svih prethodnih izbora na kojima je PES učestvovao, osjećam obavezu da se ogradim od očigledne prevare koja je u četvrtak prezentovana kroz fiskalnu strategiju, čiji su tvorci Spajić i Krvavac“, naveo je Milović na društvenoj mreži X.

On je podsjetio da je PES tokom kampanje obećao program Evropa sad 2, povećanje prosječne zarade na hiljadu EUR, minimalne plate na 700 EUR, a minimalne penzije na 450 EUR, kao i punu zaposlenost u roku od 12 mjeseci.

„Umjesto obećanog, građani dobijaju farsu i prevaru. Dobijaju vrijeđanje inteligencije nekakvim izmišljenim pojmovima poput “prosječnog minimalca”. Građani su žrtva potrebe Spajića i Krvavca da uoči lokalnih izbora u Podgorici i izvjesnih vanrednih parlamentarnih izbora kreiraju još jednu marketinšku prevaru, pokušavajući tako politički da prežive“, poručio je Milović.

On je dodao da su građani Crne Gore prevareni i da su, umjesto obećanog ekonomskog prosperiteta, suočeni sa neodrživim planovima i fiskalnom nesigurnošću.

„Upozoreni su od ozbiljnih ekonomista i privrednika da će ovo što sada rade i predstavljaju kao uspjeh donijeti katastrofu, posebno onima kojih je najviše, a to su mali privrednici. Isto važi i za obećanja o evropskom putu Crne Gore, ali to je ona poslednja, najveća prevara koja tek treba da uslijedi“, rekao je Milović.

On je poručio da kao čovjek koji svoju budućnost vidi jedino u Crnoj Gori, na to ne može da pristane.

„Nema fotelje i funkcije koja može da podmiri ćutanje kada je u pitanju budućnost Crne Gore“, zaključio je Milović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sabaljenka pobjendica US Opena

Podgorica, (MINA) - Bjeloruska teniserka Arina Sabeljenka pobjednica je US opena. Ona je u Njujorku,...