fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMarković: Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta

Marković: Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Samo udruženo i solidarno mogu se sačuvati radna mjesta, preduzeća i Crna Gora, u trenutku kada čitav svijet strahuje i bori se za živote ljudi, poručio je premijer Duško Marković.

On je svim zaposlenima čestitao Prvi maj, napominjući da se ove godine Međunarodni praznik rada obilježavam u trenutku kada čitav svijet strahuje i kada je svaka ekonomska aktivnost gotovo u potpunosti zaustavljena.

„Pandemija koronavirusa je cijelu planetu stavila na do sada neviđena iskušenja. U Crnoj Gori borimo se za zdravlje naših građana, njihovu egzistenciju, ali i očuvanje svakog radnog mjesta. Dakle, zdravstveni izazovi uveli su nas u ekonomsku i egzistencijalnu krizu kojoj moramo odgovoriti ukupnim društvenim potencijalom“, naveo je Marković u čestitiki.

On je poručio građanima da se mora pobijediti u ovoj neizvjesnoj borbi.

„I zbog vas koji radite i stvarate novu vrijednost, i zbog generacija naših mladih ljudi kojima je potrebnija sigurnost nego ikada prije. Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta, sačuvati preduzeća i sačuvati Crnu Goru“, poručio je Marković.

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...