fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMaddocks zainteresovana za unapređenje ponude Budve

Maddocks zainteresovana za unapređenje ponude Budve

Budva, (MINA-BUSINESS) – Britanska ambasadorka, Karen Maddocks, posebno je zainteresovana za razvijanje i unapređenje turističke ponude Budve, broj gostiju iz Velike Britanije i mogućnosti povećanja turističkog prometa sa tog tržišta.

Ona se sastala sa predsjednikom Opštine Budva Markom Carevićem, koji je upoznao Maddocks sa političkom, ekonomskom i društvenom situacijom u toj opštini, prioritetima, kao i o glavnim razvojnim projektima i budućim planovima za unapređenje te lokalne samoupave.

Maddocks je, kako se navodi u saopštenju Opštine Budva, posjetila i Turističku organizaciju Budve, gdje se susrela sa direktorom Nemanjom Kuljačom, koji je ovom prilikom upoznao ambasadorku sa turističkom ponudom Budve, prirodnim ljepotama, smještajnim kapacitetima, kalendarom manifestacija, promotivnim aktivnostima, kaoi potencijalom aktivnog turizma na budvanskoj rivijeri.

On je upoznao Maddocks sa turističkim kretanjima u periodu prije početka pandemije virusa kovid-19 i nakon, posebno kada su u pitanju dolasci i noćenja gostiju iz Velike Britanije, zatim planiranim projektima koji se odnose na unapređenje turističke ponude i valorizaciju kulturne baštine, ali i izazovima u vremenu pandemije.

Maddocks se zahvalila na prijemu i izrazila posebno interesovanje kada su u pitanju razvijanje i unapređenje turističke ponude Budve, budvansko zaleđe, broj gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva i mogućnosti povećanja turističkog prometa sa ovog tržišta.

Kako je istakla, Maddocks će rado promovisati turističku ponudu Budve i ovo tržište drugim britanskim turistima.

Ispred Opštine Budva sastanku su takođe prisustvovali i šef kabineta Nikola Jovanović i sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Nevenka Božović Jovović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije