fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLuštica Bay zapošljava više od 80 radnika

Luštica Bay zapošljava više od 80 radnika

Tivat, (MINA-BUSINESS) – U Luštici Bay će ove godine biti zaposleno više od 80 sezonaca dominatno u sektoru hrane i pića, kao i operativnih poslova, a najbolji će nakon sezone dobiti dugoročniji angažman.

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori.

„Više od 80 sezonaca biće raspoređeno na radnim pozicijama konobari, kuvari, pomoćno ugostiteljsko osoblje, radnici na plaži, spasioci, vozači, baštovani, tehničari, sobarice, radnici na održavanju javnih površina, animatori, koordinatori u organizaciji događaja i sportskih aktivnosti, podrška u tehničkom i marketing sektoru i drugim radnim mjestima“, navodi se u saopštenju kompanije Luštica Development.

HR menadžerka na projektu Luštica Bay, Antonia Kelava, kazala je da se kod kandidata cijene tehnička znanja i vještine, znanje stranih jezika, komunikacione vještine i motivacija, ali zasigurno i strast prema turističkoj industriji.

„Rado dajemo priliku motivisanim ljudima koji su spremni da grade karijeru od samog početka i uče od profesionalaca, po svjetskim standardima i u internacionalnom okruženju. Mnogi sezonski radnici se vraćaju na svoje pozicije, a neki su i unaprijeđeni – kultura sezonskog zapošljavanja sa dobrim rezultatima uglavnom rezultira dugoročnim angažmanom“, rekla je Kelava.

Poseban fokus u regrutaciji na projektu Luštica Bay je ugostiteljski sektor u plažnom klubu Almara, kao dinamično poslovno okruženje na atraktivnoj lokaciji i sa dobrim potencijalima za unapređenje vještina pod mentorstvom menadžmenta sa internacionalnim iskustvom.

„Postignuća i uspjesi Luštice Bay zapravo jesu i biće rezultat njenog sjajnog tima. Ovog ljeta budi i ti dio internacionalnog tima profesionalaca u svim oblastima koji zalaganjem i posvećenošću svakodnevno pomjeraju granice“, dodala je Kelava.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati poslovnu biografiju na https://app.talentlyft.com/lustica-development.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije