fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLovćen banka otvorila poslovnicu na Starom Aerodromu

Lovćen banka otvorila poslovnicu na Starom Aerodromu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Lovćen banka otvorila je danas novu poslovnicu u Podgorici, u naselju Stari Aerodrom.

Iz banke su objasnili da se nova poslovnica nalazi u ulici Admirala Zmajevića bb, preko puta Voli shoping malla, kao i da će radnim danima biti otvorena od osam do 16 sati, a subotom do 13 sati.

„Filijala će zadovoljavati najsavremenije bankarske zahtjeve, pri čemu će klijentima na usluzi biti ljubazno osoblje, zaduženo da obezbijedi brze i kvalitetne bankarske usluge u komfornom i prijatnom ambijentu“, navodi se u saopštenju banke.

Glavni izvršni direktor Lovćen banke, Vinko Nikić, kazao je da je banka, osluškujući potrebe klijenata, pokušala da im u vrijeme pandemije koronavirusa, koliko je moguće, olakša dodir sa bankom, kao i korišćenje poslovnih usluga.

„Dugo smo se pripremali za ovaj poslovni potez, jer smo svjesni da je Stari Aerodrom značajno čvorište, u smislu velikog broja potencijalnih klijenata, a ujedno to nam omogućava da usluge približimo postojećim klijentima“, rekao je Nikić.

On je dodao da će prisustvo Lovćen banke na Starom Aerodromu biti značajno u širenju palete bankarskih usluga i pomoći stanovništvu i preduzećima da što bolje i kvalitetnije obavljaju svoje bankarske poslove.

„U nepunih šest godina poslovanja pokazali smo da znamo na koji način možemo da zadovoljimo klijente da na najkvalitetniji mogući način ostvare svoje ciljeve. Siguran sam da će i ova poslovnica nastaviti kao što smo radili u prethodnom periodu, a što predstavlja garanciju za uspjeh i rast ovoga dijela glavnog grada“, rekao je Nikić.

Izvršni direktor za upravljanje poslovanjem sa stanovništvom, likvidnošću i Call centrom, Draško Trninić, kazao je da razvoj banke nije samo razvoj novih proizvoda i usluga, već da je neophodno fizičko prisustvo na novim lokacijama.

„Veoma smo zadovoljni što smo danas ovdje, s obzirom na situaciju i pandemiju, čime pokazujemo da Lovćen banka nije stala sa investicionim aktivnostima i širenjem mreže. Od danas ćemo, na Starom Aerodromu, biti u punom kapacitetu na raspolaganju za klijente“, saopštio je Trninić.

On je najavio da će banka u narednih mjesec otvoriti poslovnicu u Mojkovcu, a radiće i na širenju poslovne mreže u gradovima gdje je i do sada bila prisutna.

Direktorica Sektora za razvoj, Jovana Popović, kazala je da je otvaranje poslovnice Lovćen banke pokazatelj jasne vizije tima zaposlenih i akcionara, kroz razvojnu podršku banke i crnogorske ekonomije.

„Na Starom Aerodromu živi i radi puno naših klijenata, a uz najavljene infrastrukturne projekte u ovom dijelu grada, zajednički stvaramo i postajemo velika biznis razvojna zona“, rekla je Popović.

Ona je dodala da banka nastavlja sa digitalnim ukrcavanjem, kao i sa dodatnom modernizacijom servisa i usluga.

„Cilj nam je da olakšamo klijentima svakodnevne potrebe i da budemo dostupni za njih 24/7. Stanje sa pandemijom koronavirusa je pokazalo koliko su digitalne usluge važne za nesmetano odvijanje svih procesa“, zaključila je Popović.

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...