fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJavna rasprava o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama

Javna rasprava o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je sve zainteresovane da se do 24. februara uključe u javnu raspravu o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama.

Okrugli sto povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama za sve zainteresovane subjekte koji dostave primjedbe, predloge i sugestije, biće održan 15. februara sa početkom u deset sati u Privrednoj komori.

Zainteresovani subjekti primjedbe i sugestije mogu dostaviti na adresu Ministarstva, Rimski trg broj 46, u pisanoj formi putem pošte, lično, ili elektronskim putem na mejlove [email protected] i [email protected].

Nakon završene javne rasprave, Ministarstvo će razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije i nakon toga sačiniti i objaviti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi na internet stranici i portalu e-Uprave.

Potpredsjednik Vlade, Nik Gjeloshaj, saopštio je ranije da će Vlada zajedno sa skupštinskom većinom donijeti novi zakon o elektronskim komunikacijama, koji će biti usaglašen sa Evropskom komisijom (EK).

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije