fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryImenovan vršilac dužnosti privremenog direktora

Imenovan vršilac dužnosti privremenog direktora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Montenegroberze odlučio je u srijedu da odloži izbor direktora i sekretara tog preduzeća, dok je za vršioca dužnosti privremenog direktora imenovao Mirka Markovića.

Član Odbora direktora Montenegroberze, Aco Aleksić, potvrdio je Vijestima informaiju da je Marković, diplomirani inženjer primijenjenog računarstva, imenovan za vršioca dužnosti privremenog direktora.

„Tim imenovanjem omogućeno je da Montenegroberza nastavi poslovanje u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima“, naveo je Aleksić.

Aleksić je zadužen da u odsustvu predsjednika Odbora direktora berze, Duška Kneževića, rukovodi procedurom izbora novog izvršnog direktora.

Iz Montenegroberze nijesu željeli da saopšte koji su se kandidati prijavili za funkciju izvršnog direktora i sekretara berze, koji su ušli u uži izbor i kada će biti izabran novi direktor.

Odbor direktora Montenegroberze je, kako su objasnili, zauzeo stav da se ne objavljuju imena kandidata koji su se prijavili na oglas, kao i da se izbor izvršnog direktora i sekretara berze odloži za naredni period.

Najčitanije