fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHodžić: Stojanović će na sudu morati da odgovara za sve lažne navode

Hodžić: Stojanović će na sudu morati da odgovara za sve lažne navode

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Član Odbora direktora Air Montenegra, Orhan Hodžić, najavio je tužbu za povredu ugleda njegove ličnosti za sve, kako je rekao, neistine ispričane protiv njega zadnjih mjesec.

Kako je kazao za Pobjedu, mjesto člana Odbora direktora nije prihvatio zbog finansijskih interesa, jer se kao dokazan i uspješan poslovni čovjek ostvario mnogo ranije ne samo u avijaciji, nego i u medijima.

“Račune za svoj rad u Odboru direktora ću polagati Vladi, a ne pojedincima i medijima, kojima po svemu sudeći smetaju poslovni uspjeh nacionalne avio-kompanije, pa svojim bombastičnim tekstovima, žele da joj odsijeku krila”, rekao je Hodžić.

On je naveo da su ugovori o poslovnoj saradnji njegovih bivših firmi sa nacionalnom avio-kompanijom zaključivani na osnovu raspisanih tendera na koje je moglo da učestvuje svako preduzeće koje je ispunjavalo propisane uslove, a sve to dok nije bio u Odboru direktora.

Komentarišući snimak koji je nedavno izašao u javnost, Hodžić je kazao da je montiran i namjera je da se “ukalja” ugled kako njegov, tako njegovih kolega i nacionalne avio-kompanije.

Predsjednik Odbora direktora ove kompanije, kapetan Pavle Ljesar, takođe tvrdi da je konstantnim iznošenjem tajni njihove firme nanešena velika šteta i da je to sve počelo od kada njihov bivši član Odbora direktora Vukadin Stojanović nije izabran za izvršnog direktora.

Stojanović je Pobjedi saopštio da je već dovoljno kazao medijima, i da će im, ukoliko se ukaže potreba, naknadno odgovoriti.
(kraj) sam/jlb

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...